Става въпрос за следното акумолатора окей, зарежда си, имаше проблем с алармата изкл. я но пак остана оттечката от 0.35 което е много до колкото знам допуситмото е макс 0.05 при тези условия ми казаха, че е нормално да ми пада акумолатора за 2-3дни да не кажат за 1ден... Акумолатора е 63А мисля, че толкова трябва да е й по каталог, но може да се замисля и за по-голям ампераж, един колега с неговата алфа си е решил кардинално проблема с 100А акумолатор... Проверихме си-ди-то не е други видими консуматори няма и сега идва питането ми ТЪРСИ СЕ ЕЛ.ТЕХНИК, който да разбира от Алфи за да видиме какво ще откриеме! Иначе до колкото знам Велин се занимава с тях и ще видя там какво ще се случи но все пак алтернативи...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с консуматор в колата...
Collapse
X
-
Проблема с утечките е много гаден... Много трудно се открива къде е проблема - едно прозвъняване на кабели, едно чудо... Няма такъв филм!
И за съжаление, по-големия акумулатор не решава проблема - дори го влошава. Цаката му е да се открие къде е проблема и да се отстрани. Успех на всички!
Comment
-
Аз миналата зима като сменях акумулатора (74А) попаднах на много свестна акумулаторджийница, в която след смяната ми замерваха консумацията и лек преглед на кабели дали всичко е наред. За щастие си беше ок.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Колега в страни от темата с какъв ксенон си аз сложих на късите 4300к а на дългите 6000к та мисълта ми е долу на габарита и халогена с какви крушки си.търся накакви да светят бяло имитация на ксенон защото жълтото радваля фасона на колата да.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеКолега в страни от темата с какъв ксенон си аз сложих на късите 4300к а на дългите 6000к та мисълта ми е долу на габарита и халогена с какви крушки си.търся накакви да светят бяло имитация на ксенон защото жълтото радваля фасона на колата да.sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеПредполагам, че питаш мен - аз съм с ксенон на къси , дълги и на халогени и всичките са 12 000 келвина - възможно най-синьото ...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение4300 идва слабо но късите 6000 май е най добреКакво значи слабо?
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениее 12 000 ще е много синьо колега аз не изкам така а 4300 идва слабо но късите 6000 май е най добре а ще сложа май и на халогена ксенон така ще е най добре ти там с какви крушки си оригиналните ли
п.с. Сори за спама.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:06.
Comment
Comment