Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с консуматор в колата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с консуматор в колата...

Става въпрос за следното акумолатора окей, зарежда си, имаше проблем с алармата изкл. я но пак остана оттечката от 0.35 което е много до колкото знам допуситмото е макс 0.05 при тези условия ми казаха, че е нормално да ми пада акумолатора за 2-3дни да не кажат за 1ден... Акумолатора е 63А мисля, че толкова трябва да е й по каталог, но може да се замисля и за по-голям ампераж, един колега с неговата алфа си е решил кардинално проблема с 100А акумолатор... Проверихме си-ди-то не е други видими консуматори няма и сега идва питането ми ТЪРСИ СЕ ЕЛ.ТЕХНИК, който да разбира от Алфи за да видиме какво ще откриеме! Иначе до колкото знам Велин се занимава с тях и ще видя там какво ще се случи но все пак алтернативи...
    Alfa Romeo GTV 150hp

Аз имам същият проблем така, че ще следя темата ...
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

аз карам с акумолатор 74А bosch необслужваем и идва идеален .63а мисля идва слаб за наште коли.но отечки няма при мен търсете ел.техник
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Проблема с утечките е много гаден... Много трудно се открива къде е проблема - едно прозвъняване на кабели, едно чудо... Няма такъв филм!
        И за съжаление, по-големия акумулатор не решава проблема - дори го влошава. Цаката му е да се открие къде е проблема и да се отстрани. Успех на всички!

Comment

При мой познат с такъв проблем се оказа, че музиката в колата, дори изключена имаше минимална консумация, която му изтощаваше акумулатора.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Това е класика! Сещайте се за допълнитено вързани усилватели, отпосле сложени аларми и всекви подобни глезотийки....

Comment

Аз имам усилвател за музиката , но мисля , че проблема е от алармата понеже не бачка като хората напоследък някои път не иска да заключи вратите и трябва с ключа да боравя ...
              sigpic
              Lulin Group Ltd.

Comment

Аз миналата зима като сменях акумулатора (74А) попаднах на много свестна акумулаторджийница, в която след смяната ми замерваха консумацията и лек преглед на кабели дали всичко е наред. За щастие си беше ок.
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

При мен не е от музика защото я проверявахме (Пайнер-а си е наред) алармата също, ксенона и него значи идва от другъде проблема... Ще се търси...
                  Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Колега в страни от темата с какъв ксенон си аз сложих на късите 4300к а на дългите 6000к та мисълта ми е долу на габарита и халогена с какви крушки си.търся накакви да светят бяло имитация на ксенон защото жълтото радваля фасона на колата да.
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                      Колега в страни от темата с какъв ксенон си аз сложих на късите 4300к а на дългите 6000к та мисълта ми е долу на габарита и халогена с какви крушки си.търся накакви да светят бяло имитация на ксенон защото жълтото радваля фасона на колата да.
                      Предполагам, че питаш мен - аз съм с ксенон на къси , дълги и на халогени и всичките са 12 000 келвина - възможно най-синьото ...
                      sigpic
                      Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                        Предполагам, че питаш мен - аз съм с ксенон на къси , дълги и на халогени и всичките са 12 000 келвина - възможно най-синьото ...
                        е 12 000 ще е много синьо колега аз не изкам така а 4300 идва слабо но късите 6000 май е най добре а ще сложа май и на халогена ксенон така ще е най добре ти там с какви крушки си оригиналните ли
                        Alfa romeo GTVex
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Не четеш колега с ксенон съм и на халогените , не съм с оригиналните крушки
                          sigpic
                          Lulin Group Ltd.

Comment

4300 идва слабо но късите 6000 май е най добре
                            Какво значи слабо?
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

е 12 000 ще е много синьо колега аз не изкам така а 4300 идва слабо но късите 6000 май е най добре а ще сложа май и на халогена ксенон така ще е най добре ти там с какви крушки си оригиналните ли
                              Колега аз също съм с 4300 на късите и с 6000 на дългите (объркаха ми пратката), ако искаш да бартеросаме крушките, мен по-ми харесват 4300. Да не сме като турски тираджии, пък после - - -

п.с. Сори за спама.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 21:06.

Comment

Working...
                              X